JOHDON ASSISTENTTI (sijaisuus)

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee palvelukseensa Brysseliin johdon assistenttia pysyvän edustajan sijaiselle (COR I) määräaikaiseen työsuhteeseen (perhevapaan sijaisuus) ajalle 01.07.2024 – 05.09.2025 tai sopimuksen mukaan.

Assistentin tehtäviin kuuluvat monipuoliset pysyvän edustajan sijaisen assistentin tehtävät, kuten kalenterin hallinta, kokous- ja matkajärjestelyt sekä tilaisuuksien koordinointi ja muut yleiset assistenttitehtävät. Tehtävänkuvaan kuuluu myös Coreper I –koordinaation, mukaanlukien Mertens-virkahenkilön, assistentin tehtävät, kuten sähköpostin koordinointiin sekä asiakirjojen valmisteluun, kokoamiseen ja dokumentointiin liittyvät tehtävät, kokous- ja matkajärjestelyt sekä erilaiset hallinnolliset tehtävät.

Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi tarkkuutta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, joustavuutta työaikojen, työtehtävien ja sijaisuuksien suhteen, palveluhenkistä asennetta, hyvää paineensietokykyä sekä vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista. Edellytämme myös tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto). Arvostamme soveltuvaa työkokemusta vastaavista assistenttitehtävistä, huolellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuolisen johdon assistenttityön kansainvälisessä EU-päätöksenteon ympäristössä. Osana Ulkoministeriötä Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa on joustava ja kannustava työnantaja. Liukuva työaika ja osittainen mahdollisuus etätyöhön helpottavat työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Koska henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille tärkeitä asioita, tarjoamme työntekijöiden käyttöön muun muassa kuntosalin sekä virkistys- ja liikuntatuen. Kielikoulutustuen ja moninaisten koulutusmahdollisuuksien avulla tuemme jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2800-2900e/kk brutto. Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista: https://supo.fi/turvallisuusselvitykset.(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Lisätietoja tehtävästä antaa assistentti Jade-Jasmin Inkinen ([email protected]) ja lisätietoja työsuhteen ehdoista voi kysyä [email protected]. Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Assistentti COR I sijaisuus’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy sunnuntaina 5.5.2024.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).