ASSISTENTTI

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa hakee palvelukseensa Brysseliin assistenttia (Coreper II/Antici).

Assistentin tehtäviin kuuluu edustuston Coreper II/Antici –koordinaatiotiimin hallinnollinen avustaminen. Pääasialliset tehtävät ovat Eurooppa-neuvoston, epävirallisten päämieskokousten, korkean tason vierailujen ja pysyvien edustajien kokousten käytännön valmistelut, virkahenkilötiimin avustaminen sekä yhteydenpito EU-instituutioiden, valtioneuvoston kanslian ja sektoriministeriöiden kanssa. Lisäksi tehtävään sisältyy erilaisia assistentin tukitehtäviä kuten matka- ja edustustyöjärjestelyjä, kokous- ja tapaamisjärjestelyjä sekä asiakirjahallintoon liittyviä tehtäviä.

Tehtävään hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ranskan kielen osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta työaikojen ja työtehtävien suhteen, erinomaista paineensietokykyä sekä vahvaa toimisto-ohjelma- ja tietotekniikkaosaamista. Edellytämme myös tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto). Arvostamme soveltuvaa työkokemusta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen assistenttityön sekä mukavan työyhteisön. Osana ulkoministeriötä Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa on joustava ja kannustava työnantaja. Liukuva työaika ja osittainen mahdollisuus etätyöhön helpottavat työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille tärkeitä asioita, joten tarjoamme työntekijöiden käyttöön mm. kuntosalin sekä virkistys- ja liikuntatuen. Kielikoulutustuen ja moninaisten koulutusmahdollisuuksien avulla tuemme jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Tehtävä täytetään ensin vuoden määräajaksi ajalle 01.07.2024-30.06.2025 tai sopimuksen mukaan, minkä jälkeen tehtävän jatko on mahdollinen ja toivottavaa. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 2800-2900e/kk brutto. Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014) ennen työsuhteen solmimista. Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista: https://supo.fi/turvallisuusselvitykset(Linkki toiselle web-sivustolle.)

Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Lisätietoja tehtävän sisällöstä ja työsuhteen ehdoista voi kysyä [email protected].

Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Assistentti COR II’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy tiistaina 14.05.2024.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).