AVOIN TEHTÄVÄ: KOORDINAATTORI

Suomen Brysselin suurlähetystö hakee palvelukseensa koordinaattoria.

Suurlähetystön tavoitteena on Suomen kahdenvälisten suhteiden vahvistaminen Belgiaan ja Luxemburgiin sekä laadukkaiden konsulipalvelujen tarjoaminen. Suurlähetystön keskeisiin tehtäviin kuuluvat Belgian ja Luxemburgin EU-asioiden aktiivinen seuranta, raportointi ja niihin vaikuttaminen, Suomen kaupallis-taloudellisten suhteiden edistäminen sekä maakuvatyön ja viestinnän vahvistaminen.

Koordinaattori tukee asiantuntijana edellä mainittujen tehtävien hoitamista yhdessä suurlähetystön diplomaattisen henkilöstön kanssa, erityisesti poliittisten asioiden, kaupan ja talouden, viestinnän sekä maakuvatyön parissa. Tehtäviin kuuluvat mm. Belgian ja Luxemburgin ajankohtaisen tilanteen seuranta ja raportointi, osallistuminen tiedonhankintaan ja EU-asioiden hoitamiseen sekä taustaselvitysten laatiminen. Lisäksi hän osallistuu suurlähetystön kaupallis-taloudellisiin tehtäviin.

Työn kuvaan kuuluvat myös eritasoisten vierailujen, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyt, aktiivinen ote suurlähetystön yleisissä tehtävissä ja tiedottamisessa. Mahdollinen aikaisempi kokemus ja kiinnostus kaupallisiin kysymyksiin, kulttuuri- ja tiedotusasioihin katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään tehtävään sopivaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen, ranskan ja englannin kielen taitoa. Hollannin tai saksan kielen taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja organisointikykyjä. Odotamme valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä tiimityöhön, joustavaa sopeutumista pieneen työyhteisöön. Tavallisten toimisto-ohjelmien hyvä hallinta on välttämätöntä.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä. Osana ulkoministeriötä Suomen suurlähetystö Belgiassa on joustava ja kannustava työnantaja. Liukuva työaika helpottaa työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille tärkeitä asioita, joten tarjoamme työntekijöiden käyttöön mm. virkistys- ja liikuntatuen. Tuemme jatkuvaa osaamisen kehittämistä kielikoulutustuen ja moninaisten koulutusmahdollisuuksien avulla.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallinen työpaikka on Suomen suurlähetystö Brysselissä. Tehtävä täytetään ensin määräajaksi ajalle 01.07.2024 – 30.06.2025 tai sopimuksen mukaan, minkä jälkeen tehtävän jatko on mahdollinen ja toivottavaa. Viikkotyöaika on 36:15 tuntia. Tehtävän palkkaus määräytyy välille 3200-3500 €/kk brutto.  Lopullinen palkka määräytyy tämän vaihteluvälin puitteissa tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä ministerineuvos Leena Liiralta ([email protected] +32 474 93 1318). Lisätietoja työsuhteen ehdoista voi kysyä [email protected]. Perustietoa Suomen Brysselin edustustojen paikallisesti palkattujen työntekijöiden palvelussuhteiden ehdoista löytyy nettisivuilta. Pyydämme lähettämään työhakemuksen, CV:n ja suosittelijoiden yhteystiedot ’Koordinaattori BRY’ otsikossa mainiten sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy maanantaina 25.3.2024.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi/turvallisuusselvitykset.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyn tietosuojakäytännön ja annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn (Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus EU 679/2016).